Aktiv som bara den

Har idag hunnit vara till Vasa och köpt mer foder åt hästen, samt en saltsten. Ett Avalanche Pro-fleecefodrat regntäcke kom också med i handelskorgen. Efter det var det full fart hem och börja plocka ett traktorlass med ved. Pappa var med ett lass rrdan igår, och idag kom han alltså med ett andra. Blöt ved är väl inte det trevligaste man kan pyssla med , men nödvändigt ont om vi ska ha värme i stugan. Misstolka mig fel; jag är oändligt tacksam. Dagens träning avklarad med andra ord ;)
Cirka 10m2 ved.. Värmer säkert bra nästa vinter!

Jag fick en genial idé förr en dag. Cavalettikryss! Det blev eftermiddagens syssla. Det var så kul att jag helt glömde bort tiden och insåg lite efter fem att shit, vi har ju inte ätit mat sen frukosten. Så då bar det snabbt in och röra ihop lite krubb. Mätt och belåten for jag sen till stallet. Mockade, fyllde hönät och vattenskålar. Tog in Taavi och borstade honom lite extra. Provade det nya täcket som till min stora besvikelse var allt för långt. Halsvidden var mycket bra, men sen var allt en halvmeter för stort åt alla håll. Tur att han har ett regntäcke från tidigare, men surt iallafall... :( Så är nån i behov av ett 165täcke så ta kontakt!
Hade byggt fram en liten bana (början+delar av bana 1) med bommar och cavalettis på ridplan. Bana 1 ska egentligen ridas på 20x60 ridplan så det blev lite trångt. Taavi var megataggad och övergångar trav-skritt blev helt pannkaka. Galoppen gick inte att samla ihop alls idag och till råge på allt hade kraken samlat på sig typ 100kg vinterpäls sedan igår :') Med andra ord var han svettig innan jag ens fått in stabilt tempo. Nåväl, nya tag en ny dag.
Bestämde mig för att sluta ridpasset så fort Taavi gick i den takt och form jag önskade. Medan jag städade bort bommarna rusade han av sig lite på ridplan. Svensen rakt upp som en flaggstång :) Jag hade väl hunnit få in 4-5 bommar när han tyckte att det var matpaus istället för självmotionering.. Nya tag imorgon som sagt! 






Visa fler inlägg