Terränghoppning!

Eller ja, hoppat över en kvist i skogen kanske gör rubriken mer rättvisa. Vi hade planerat en lugn terrängtur runt Åmossa, men hittade (som vanligt :)) en ny skogsväg att prova. Ställvis var den så bar från is och snö att tanken slog oss att bygga ett litet hinder. Sagt och gjort, jag hoppade av Petsari och släpade fram två kvistar och lite stenar. Först i tur var Basta och Martina som faktist gjorde bra ifrån sig. Petsari har inte hoppat förut, bara lite bomarbete. "Hindret" jag byggt var väl kanske 30cm högt, så om vi kan kalla det hinder är en annan sak ;) 
Peppe och jag travade försiktigt mot hindret. Jag visste inte alls hur han skulle reagera men tog ett lite större steg över bara, utan att tveka! Vi for över några varv innan Martina höjde ena sidan lite, så det blev kanske 40cm. Då tog han ett litet skutt med frambenen men bakbenen kom efter och rev, haha. Kändes lite roligt. Men han var över lag duktig. 
 
Bjuder på en liten filmsnutt jag redigerade ihop på telefonen. Blev väl inget vidare men fick nu bort våra röster och tjoanden :D Petsari levererar med reflextäcke på och allt ;) Gotta love that horse!
 
 
Visa fler inlägg