Soliga dagar, hästar och sommarlov

Gårdagen spenderades med mina fina vänner, varav flera fått examen. Det blev lite sent med tanke på att jag skulle upp till jobbet idag... Men yolo! 
Så idag blev det skolavslutning på jobbet, likamed min sista jobbdag. Lite lessamt faktiskt :( Det har varit ett intressant halvår, med med- och motgångar men framförallt har jag fått lära känna många nya personer. 
Som terapi for jag till stallet och red Taavi. Det var andra gången i nya stallet, första gången helt ensam. Uppsittningen gick bra och till en början gick det riktigt bra! Övade mycket skänkelvikningar och volter, samt lite öppna  och sluta, allt för att mjuka upp hästen. I trav gjorde vi mycket tempoväxlingar. Plötsligt när jag red förbi porten sprakade pollen till och for iväg som skjuten ur en kanon. Jag var totalt oförberedd och höll på att smaka sand...! Men jag klarade mig undan med blotta förskräckelsen :D Och en aning blå rumpa eftet att den studsat mot sadelns kant.. Jag antar att Taavi blev rädd p.g.a. att det kom sand mot grinden, som är gjord av metall. Det vill säga han orsakade ljudet själv, fåntratten :)

Bilder från torsdag kväll.
Familjen annorlunda? :')
Visa fler inlägg